Produkter for hvit sjokoladepulver (8)

Skummet melkepulver

Skummet melkepulver

Vårt skummet melkepulver er et høykvalitetsprodukt som er ideelt for bruk i næringsmiddelindustrien. Det har et lavt fettinnhold og tilbyr likevel en rik smak som kan brukes i mange applikasjoner. Skummet melkepulver er tilgjengelig i forskjellige emballasjestørrelser og er utmerket for tilberedning av melkedrikker og andre oppskrifter. Vi garanterer rask levering og en utmerket kundeservice for å sikre at du får de beste produktene for dine behov. Velg vårt skummet melkepulver for et sunt og næringsrikt tillegg til kostholdet ditt.
Myseproteinkonsentrat 80%

Myseproteinkonsentrat 80%

Konsentrert melkepulver (MPC) er et konsentrert melkepulver som vanligvis inneholder 80 % melkeprotein. Det produseres av fersk og pasteurisert skummet melk gjennom filtrering og spraytørking. Forholdet mellom høy proteinkonsentrasjon og lav laktoseinnhold gjør at dette produktet er mye brukt i produksjon av lavkarbo matvarer og proteinberikede drikker. Det kan også tilsettes blant annet i bakverk, desserter, dyrefôr, melkedrikker, sauser og oster.
Demineralisert mysepulver - WP Demi

Demineralisert mysepulver - WP Demi

Demineralisert myseproteinpulver (WP Demi) er myseproteinpulver med redusert mineralinnhold, dette produktet er perfekt for spedbarnsformler og helseorienterte matapplikasjoner.
Økologisk rør sukkerpulver - Økologisk rør sukkerpulver

Økologisk rør sukkerpulver - Økologisk rør sukkerpulver

Opprinnelse og historie av Rørsukker Rørsukker er en art av sukkerrør som er dyrket fra eksisterende forfedre. Den ble først dyrket av austronesere i maritim Sørøst-Asia, rundt 5000 år før Kristus. Takket være en forhistorisk migrasjon over havet utvidet austroneserne sine områder til 1500 f.Kr. fra Madagaskar til Hawaii. Og under disse migrasjonene kom rørsukkeret med. Rørsukker ble først brukt til å lage sukker i Nord-India. Fra det 8. århundre ble rørsukker videre spredt over verden av muslimer og arabiske handelsmenn. I middelalderen var rørsukker i Europa et statussymbol på makt og ble ansett som en sjelden og kostbar krydder. Hvordan lages Rørsukker (pulver)? Rørsukker kan forekomme i forskjellige former. Avhengig av mengden melasse som filtreres ut av råproduktet, blir fargen på rørsukkeret gradvis lysere. Melasse er et produkt som bearbeides i blant annet r...
Vitamin D3V 100.000 IE/g Pulver, vegansk

Vitamin D3V 100.000 IE/g Pulver, vegansk

Vitamin D3V 100.000 IU/g Pulver laget av en plantekilde (Cholecalciferol) i mikroenkapsulert form for forbedret stabilitet og holdbarhet, 100% non-GMO, vegansk Vitamin D3 100.000 IU/g Pulver fra en plantekilde (Cholecalciferol) i en mikroenkapsulert pulvermatrise Vegan Emballasje: 1 kg
Natriumbikarbonat, 25Kg Sekk

Natriumbikarbonat, 25Kg Sekk

Leveringstid: 3 - 5 arbeidsdager Leveringskapasitet: 100.000 kg / månedlig Minimum bestillingsmengde: 25 kg sekk Send forespørsel via e-post Vis telefonnummer 25 kg sekk
Mysepermeat

Mysepermeat

Permeat produseres av fersk pasteurisert skummet melk, som er resultatet av ultrafiltrering av melk for å ekstrahere proteiner og fett. Produktet tørkes deretter ved hjelp av avanserte spraytørkingsteknikker. Produktet kalles noen ganger "avfettet myse", når det er hentet fra myse. Siden mysepermeat er rikt på laktose, men har lavt proteininnhold, kan det brukes til produksjon av søtsaker, bakevarer og fett. Det tilsettes også i produksjon av iskrem, smeltede oster, drikker og kosmetikk.
Demineralisert myse (DEMI)

Demineralisert myse (DEMI)

Demineralisert melkepulver (DEMI) lages ved å fjerne en del av mineralene fra flytende søtmyse. Avhengig av formålet kombineres mange teknikker: ionebytte, elektrodialyse, ultrafiltrering, mikrofiltrering eller nanofiltrering. Foodcom S.A. tilbyr et bredt spekter av demineraliserte pulvere i henhold til kravene til: - 20% demineralisert melkepulver - et flott fyllstoff uten oversaltet smak, - 40%, 50% demineralisert melkepulver - mest populært for sjokolade- og bakervarer, - 70% demineralisert melkepulver, - 90% demineralisert melkepulver. Demineralisert melkepulver (90% demineralisering) brukes ofte i produksjonen av melkebasert babymat. Det muliggjør produksjon av en sammensetning nærmere morsmelk.